dormitor masculin bleumarin
04
dec.

Despre burlaci si amenajarile interioare

Părerile sunt împărțite când vine vorba de burlaci și de amenajările interioare

E oare doar părerea mea sau o fi adevărat: burlacii tind să ceară ajutor de specialitate când vine vorba de amenăjari interioare. Desigur, vorbim de cei care iși permit și sunt de acord cu ideea. Unii macho nu acceptă ideea să vina un outsider să le zică ce și cum în casa lor, ei știu mai bine. Alții nu-și permit sau consideră că nu-și permit fără măcar să ceară o ofertă de preț și fac amenajarea de capul lor sau mai rău, cer păreri în stânga și-n dreapta, până nu mai știu de capul lor. Rezultatul vi-l puteti cu siguranță imagina.

Acum, desigur o să ziceți că de aia am eu clienți burlaci, pentru că sunt femeie tânără, fără obligații. Eu cred că este o chestie general valabilă. De obicei, bărbații nu se implică în amenajări. Dacă e vorba de cuplu, de cele mai multe ori, de aspectul casei se va ocupa doamna, ei doar aprobă sau dezabrobă și poate uneori au drept de veto. În afara unui cuplu, cei mai mulți recunosc că nu știu ce și cum să aleagă. Maxim se implică în aspectele tehnice ale problemei.

Altă stereotipie ar fi burlacii care iți fac casa și o fac mai mare în ideea că poate odată o să o umple cu urmași. Asta înteleg, dar unii merg prea departe și încearcă să gândească spațiul cum ar trebui să arate dacă ar fi mai mulți. Urăsc chestia asta. De ce trebuie să te pregătești pentru o situație care nu se știe când și dacă se va întampla? Aș vrea să fie mai deschiși la ideea că e spațiul lor și ar trebui amenajat în așa fel încât să se simtă bine în el în  situatia actuală. În cazurile astea sugerez mereu camerele extra să ramană extra sau să aibă o funcție oarecum provizorie: birou, game room, sala forta, etc. 

dormitor masculin

Sursa foto: From Trent Wisehart via Elle Decor

Am ales poza de mai sus ca fiind reprezenatativă pentru un dormitor de bărbat. Unul care acceptă ideea de culoare și întelege că atunci când i se spune culoare nu înseamnă roșu aprins, bleu ciel, violet sau mai știu eu ce curcubeu își imaginează. Mă gândesc că n-o să scap niciodată de blestemul “clasicului” și al “maroului”…dar asta e lucrezi cu materialul clientului…revin cu detalii cu proxima ocazie…

 

PS: Orice asemănare cu realitatea este o pură intamplare…speram că nici un bărbat nu a fost lezat în timpul scrierii sau lecturii acestui articol…:)