03
dec.

Swedish love <3

De ce ne place stilul suedez

Poate ca v-ați dat seama din titlu că mă refer la cunoscutele magazine Ikea…Pentru unii e prea “ieftin”, altii se plâng de distanța la care este cel mai apropiat magazin. Sunt de acord și cu unii și cu alții. Dar când stai într-un oraș precum Oradea , iar bugetul alocat pentru o renovare este din venituri “românești”, mi se pare o alegere nu doar decenta, ci chiar bună.

Vizitele la magazinele locale de mobilă, iți pot asigura o mobilare decentă a spațiului sau poți opta oricând pentru mobila realizată la comanda- care apropo, niciodată nu va fi mai ieftină decât produsele de serie ce le găsiți în magazinele de care vorbeam- dar asta vă explic cu alta ocazie…Dar ce faci cu restul amănuntelor care fac din casa acasa??? Mă refer la decorațiuni. Pentru acestea ce poti face în Oradea – aici oferta este restransa și nu foarte economică daca stai și te gândesti. Da, poți trai fără vaze, rame de tablouri , perne și alte briz-brizuri, dar ele ar face diferenta între un spațiu auster și unul casnic și primitor. E mai bine să nu le eliminăm de pe lista noastră de cumpărături.

Mie personal îmi place mai ales datoritp culorilor și a posibilităților ingenioase de combinații. Răsfoiți catalogul și convingeți-vă singuri ce înseamnă stilul Ikea.

http://onlinecatalogue.ikea.com/RO/ro/IKEA_Catalogue/

Asta a fost dar o mică introducere, mai revin asupra temei.

sursa foto: Facebook Ikea Romania