23
iun.

Buna, sunt Gabriela si sunt dependenta de design

Briodesign.ro va fi despre design

De azi am decis: nu mai amân nici o clipă, mă apuc de scris pe blog. Până acum asta era ceva ce se va întâmpla cândva, la o dată care se va stabili ulterior. Găseam mereu scuze: ba că telefonul nu face poze destul de bune pentru a fi postate, ba că nu am aparatul foto cu care să pozez interioarele, ba că nu am obiectivul potrivit sau că amenajările nu sunt tocmai gata, că mai trebuie nu știu ce tablou sau poate un covor sau poate că e prea gol că abia s-a montat mobila și încă nu e decorat complet. 

Cred că am două probleme: sufăr de sindromul foii albe, momentul acela când nu te poți decide cu ce să începi să scrii sau să desenezi și tot găsești motive să amâni, chiar și făcutul curățeniei sau călcatul rufelor pare mai atractiv. Acum ce să zic, e destul de ordine în casă, stau destul de bine cu rufele de călcat, desigur că este treabă zilnic de făcut, dar ar fi totuși momentul să mă apuc de scris, că simt că am cu ce umple paginile blogului.

Și pe lângă asta, a doua problemă pe care o am este că am impresia că lucrările mele nu sunt perfecte, că nu sunt gata, că se mai pot îmbunătăți. Aș putea să mai ștept să mă mai nasc o dată, dar cumva am o certitudine că tot aș fi departe de a fi perfectă, așa că mă împac cu situația și vă voi scrie despre proiecteme mele, mici sau mari, documentate cu poze și schițe imperfecte și sper că veți găsi utilă informația. La cursul de Blogging susținut de Andreea Retea Andressa.ro și organizat de școala de comunicare alternativă Marcomm Pills am fost de asemenea încurajată că decât să tot amâni și să nu faci nimic, este bine să începi de undeva și apoi lucrurile pe care nu sunt sigură se vor clarifa. așadar, să-i dăm drumul la scris.

Ceea ce vreau să scriu 

se încadrează în mare parte în categoria designului de interior, dar mă voi mai abate din cînd în când de la subiect și în zona călătoriilor în care fac cunoștință cu lucruri noi și interesante sau într-o zonă ce ține un pic de lifestyle și vă voi spune pe la ce evenimente mai particip sau ce restaurante designish am mai descoperit. De asemenea, o mare parte a proiectelor despre care voi scrie se încadrează în zona bricolaj și do it yourself sau ECOdesign – reciclare a obiectelor vechi, punerea lor în valoare sau găsirea de noi întrebuințări.

Ce nu voi scrie pe blog 

și chiar vă rog să mă luați deoparte pentru o discuție serioasă cu mine în cazul în care vedeți că mă abat de la această regulă, ține de domeniul fashionului, deci fără țoale și machiaje, pentru că nu mă văd în postura de a discuta despre acestea.

Cui se adresează blogul

este simplu: tuturor iubitorilor de design, ordine și tihnă în casă, fie că sunt designeri sau arhitecți cu experiență sau la început de drum, tuturor celor care sunt în construcția sau amenajarea casei lor și caută un loc unde să găsească idei, informații și inspirație și persoanelor ce au ca hobby bricolajul.

Așadar spor la citit vouă, mie la bloggereală!

 

 

 

Cine e în echipa briodesign.ro

Gabriela Postole – designer de interior cu experiență în mobilier la comandă. Să dau exact numărul de ani de experiență ar însemna să-mi trădez vârsta, așa că mai bine să nu mergem în direcția aceasta.

Elisabeta Codreanu – specialist marketing se va ocupa de promovare și ne va ghida în lumea online-ului

Camelia Nistor – storyteller ne ajută pe parte de conținut al articolelor și transformă ideile noastre în povești captivante și ușor de înțeles.

Bogdan Popa – graphic designer este cel care se ocupă de proiectele de grafică și branding.

Sursa foto: deathtothestockphoto.com