09
apr.

Culoarea si ce e la moda

Îmi plac culorile de toate felurile

Sunt absolut și perpetuu fan al culorii de orice fel și în orice context. O pată de culoare pusă unde trebuie și în proporția potrivită nu strică nicioadată, dimpotrivă.

Și tocmai pentru că sunt fan al culorilor, nu vreau să mai aud pe nimeni cu “it’s so last year”… Nu, pentru că nu ne facem casele și amenajarea pentru a fi pozate în albumul “anul construcției”, ci le facem să ne reprezinte pe noi, cei care trăim în ele. Și vom continua să trăim în aceste spații pentru următorii câțiva ani, asta desigur dacă nu cumva ne permitem să schimbăm decorul în fiecare an, în funcție de “tendințe”. Terminați vă rog cu stereotipurile și hai să facem amenajări care să dureze în timp și care să fie în ton cu personalitatea și preferințele voastre.

Știți ce ne-a spus un profesor și n-am uitat niciodată: ca nu există culori urâte, există doar culori prost utilizate.

E bine să fim la modă, dar e și mai bine să fim originali

Hai să nu fim uniformi și monotoni, dar la moda, ci hai să celebrăm diversitatea facând amenajări cât mai deosebite, nu pornind de la culoarea anului, ci pornind de la voi și ce va place vouă și apoi adaptăm la ce se poartă și cum se poartă.

Același lucru l-aș aplica în modă. Anul asta au apărut în magazine o multitudine de culori vii, culori neon. Conteză că până anul trecut lumea nu prea se îmbrăca foarte colorat? Acum toate fetele vor să fie la modă și le vezi cu roz sau verde, deși anul trecut nu iși puteau  imagina că vor purta vreodata așa ceva. Sunt în dezacord total cu această viziune. Înteleg nevoia de modă, pe bune, dar prefer unicitatea. De aceea în garderoba mea voi găsi mereu ceva din “sezonul trecut” sau chiar de mai demult pe care să pot adapta în contextul modei de azi. Și e foarte simplu, este doar pentru ca acele lucruri îmi plăceau mie și mă reprezintă, nu le-am luat doar pentru că și celelate fete purtau chestia aia la momentul respectiv.

Colajul meu de lucruri green mint

Un board pe Pinterest <aici>, colaj al câtorva lucruri care mi-au plăcut mie pe culoarea “green mint”, care a invadat magazinele de haine și care mie personal îmi place, dar nu la toata lumea.

Ați inteles acum ce am vrut sa demonstrez?

farfurii green mint

Sursa imaginii: http://loveliegreenie.tumblr.com/post/33643936076