05
apr.

Despre ce vreau sa scriu

Subiecte pe blogul de design

Blogul acesta era în planurile mele de mult și de-a lungul anilor mă mai gândeam din când în când la el, ce aș face cu el, ce aș scrie în el…de o săptămână de când l-am făcut public mă tot gândesc să-l fac mai mult decât un blog de prezentare.

 

inspiration
inspiration, diy, tips& tricks7

Categoriile site-ului briodesign.ro

Așa că m-am tot gândit și m-am răzgândit și în final am concluzionat că pot folosi acest spațiu virtual în toate felurile în care vreau eu și prin urmare, pe acest blog își vor găsi locul articole diverse în rubrici precum: “ce mă inspiră” în care voi posta proiecte care m-au impresionat, idei pe care le apreciez și pe care aș vrea să le fac cunoscute, poate-poate își vor găsi într-o bună zi aplicabiliatea în casa cuiva. Apoi ar mai fi rubrică de “do it yourself” cu imagini despre obiecte casnice pe care oricine le poate crea cu doar puțin talent, câteva materiale și cu ceva mai multă răbdare. M-am gândit și la o rubrică gen “tips& tricks” cu sfaturi și sugestii pentru o mai bună organizare în casă sau în jurul ei. Voi insista un pic și pe sfaturi ecologice, dar astea se vor încadra la toate aceste 3 categorii.

Acum știți și voi vorba zi ca popa și fă ca tine. Treaba voastră dacă vreți sau nu să mă băgați în seamă. Eu voi scrie, din ce știu, ce am încercat sau ce doar am citit și eu la rându-mi. Rămane de văzut dacă vă place sau nu. 🙂

like_us_on_facebook