antreu cu gresie hexagonala gri lemn marmura, design apartament 3 camere, brio design
apartament 3 camere oradea, design interior, antreu cu mobila la comanda si gresie hexagonala, oglinda mare
bucatarie cu usi glisante, gresie hexagonala, balcon inchis, masa de dining cu scaune tapitate albastre
design apartament 3 camere, design living, canapea albastra, panouri 3d pe pereti combinat cu lichieni stabilizati, mobila la comanda
living cu canapea albastra si tablouri colorate, design interior apartament oradea
birou facut la comanda in living, apartament 3 camere oradea, brio design
baie cu cada, faianta albastra si gresie wow designeum, apartament oradea
baie cu gresie si faianta wow albastra, sanitare si baterii negre
camera dressing cu mobila la comanda si taburet tapitat albastru
dormitor cu pat tapitat si perete cu tapet, perdea verde, design apartament 3 camere, oradea
vedere perete cu tapet, dormitor, pat tapitat cu noptiere si corpuri de iluminat
noptiera cu sertare in dormitor, perete cu foto tapet, design apartament oradea
design bucatarie la comanda, blat iluminat cu banda led, electrocasnice incorporate, mobila gri, oradea
zona de gatit pe balcon inchis, design apartament oradea, mobila gri la comanda, brio design
design baie oradea, gresie si faianta hexagonala terazzo, faianta galbena
baie cu gresie terrazzo si faianta galbena, oglinda ovala iluminata cu banda led

Design apartament contemporan cu trei camere în Oradea

Oradea este un hub în plină dezvoltare pentru pasionații de design interior. Un proiect recent care a implicat transformarea unui apartament cu trei camere într-o casă contemporană. A fost o oportunitate excelentă pentru noi de a-și prezenta creativitatea și expertiza. Scopul a fost crearea unui apartament modern și confortabil, cu o atmosferă proaspătă și primitoare.

Crearea unei palete de culori coezive

Paletarul de culori ales pentru acest proiect joacă un rol semnificativ în realizarea unui aspect armonios, luxos și calm. Tonurile neutre, împreună cu nuanțe de albastru și gri, au fost încorporate în întregul apartament. Mobilierul a fost ales respectând aceeași schemă de culori, rezultând un aspect coeziv și asortat.

Conceptul de design interior pas cu pas

Antreul este prima impresie pe care o ai când intrii într-un apartament și definește percepția întregului spațiu. La acest proiect, ne am folosit de lumina naturală, pentru a crea un aspect primitor. Prin ușile glisante intră de la bucătărie o lumină abundentă, care transformă spațiul și conferă modernitate.

Am adăugat adâncime și textura pereților

Am ales să poziționăm biroul în sufragerie. Biroul este realizat la comandă, a fost o alegere pentru a face spațiul funcțional și practic. Cel mai remarcabil element a sufrageriei sunt panourile 3D combinat cu lichenii stabilizași, care adaugă profunzime și textura pereților. Tot aici a fost poziționat și televizorul, adăugând profunzime încăperii. Livingul oferă, de asemenea, acces la dormitor și baie.

Proiectarea unui dressing spațios și elegant

Una dintre principalele solicitări ale proprietarilor a fost să aibă un dressing spațios. Am făcut modificări strategice pentru a valorifica la maxim spațiul disponibil. O ușă a fost mutată pentru a crea o zonă mai mare pentru dressing. Ca rezultat am obținut un spațiu funcțional, elegant și suficient de spațios.

Un dormitor senin și relaxant

Am avut ca scop, să vreăm un spațiu senin, relaxant și contemporan. Au fost folosite tonuri de culori neutre cu nuanțe moi de gri și albastru. Pe peretele din spatele patului am aplicat foto-tapet, rezultând un aspect unic și dinamic.

Elementele cheie ale proiectului

Dormitorul și dressingul au fost cele două zone principale de interes ale acestui proiect de design interior. Rezultatul procesului de design a fost pe măsură. Am acordat mare atenție nevoilor și preferințelor proprietarilor. Am folosit o combinație de soluții creative și materiale, a fost creat un spațiu frumos și funcțional.

Combinarea plăcilor hexagonale și a culorilor neutre în design interior

O caracteristică notabilă a acestui proiect de design interior din Oradea este utilizarea unor culori care combină nuanțe neutre de cappuccino și bej cu plăci hexagonale mari de la Vives. Plăcile creează o estetică modernă și elegantă și au fost completate cu plăci Olympia Bombato de la Baldocer. Combinația de plăci nu numai că adaugă un impact vizual, dar oferă și o suprafață durabilă și ușor de întreținut în zonele cu trafic intens. Selecția atentă a acestor materiale și culori a contribuit la crearea unui concept coeziv și plăcut.

Transformarea acestui apartament cu trei camere într-un spațiu de locuit contemporan a fost un proiect de succes care evidențiază importanța acordării atenției chiar și la cele mai mici detalii în designul interior. De la paleta de culori până la textura pereților, fiecare aspect a fost ales cu atenție pentru a crea un spațiu atât stilat, cât și funcțional. Utilizarea elementelor de design moderne, plăci hexagonale și panouri de perete 3D, a contribuit la crearea unui aspect coeziv și inovator, care iese în evidență. Acest proiect este o dovadă a creativității și expertizei designerilor de interior de la Brio design, Oradea.

Contactează-ne

pentru a începe discuția despre cum putem transforma visul tău în realitate. #briodesign #designinterior #amenajariapartamente #spatiupersonalizat #echipadespecialisti #transformavisultarealitate

Share: