hol si antreu facut la comanda cu pantofar si depozitare haine in apartament
interfon galben langa usa de intrare si pantofar
masa de living in bucatarie, dulap facut la comanda, ikea
bucatarie facuta la comanda cu blat stejar si elemente galben si gri
detaliu cu canapea si masuta in living
dulap incorporat si birou in living
living cu mobila facuta la comanda covor si canapea, design interior oradea
camera de copil cu perete albastru si pad de la ikea, design interior oradea
mobila de camera de copil facut la comanda
dormitor, design interior, implementat in apartament la oradea
mobila dormitor facut la comanda cu dressing incorporat
detaliu depozitare bijuterii in dormitor
detaliu dormitor cu pat si mobila ikea
detaliu baie apartament design interior brio design oradea
detaliu baie cu faianta albastra si faianta cu dungi orizontale
vedere din hol in living cu parchet lenn masiv raschetat si usi noi'

Design interior apartament Oradea

 

Design interior apartament de patru camere, Oradea. Acest apartament a fost transformat într-un adevărat cămin prin intermediul designului interior. Fiecare spațiu a fost personalizat pentru a corespunde nevoilor și preferințelor clienților, de la bucătărie, living, băi, până la dormitoare.

Design interior bucătărie cu mobilier la comandă:

Deschiderea spațiului și valorificarea fiecărui colțișor, soluții ingenioase de depozitare.

Am început cu bucătăria, am propus o idee ingenioasa de deschide spațiul spre hol. În acest proces a fost eliminat cămara care ocupa mult spațiu și întuneca antreul foarte tare. Am conceput mobilierul de bucătărie, pentru a valorifica fiecare colțișor. Corpurile superioare acoperă tubulatura hotei și am introdus un raft de vinuri sub grindă. De asemenea, am încorporat benzi LED în corpurile superioare pentru a putea adapta iluminarea în funcție de necesitați.
În locul cămarei, am creat o piesa de mobilier personalizat, care integrează frigiderul și oferă o soluție practica pentru depozitare. Funcționează ca și un separator între zona de luat masa și hol.

Design interior apartament calm și optimizat:

O atmosferă plăcută, nuanțe de alb și gri, soluții de depozitare în fiecare colț al încăperilor.Atmosfera calmă a apartamentului a fost creat prin folosirea nuanțelor de alb și gri, cu mici accente de galben sau albastru închis. În camera copilului am folosit mai multe culori din aceeași paletar. Pentru a optimiza spațiul, am integrat locuri de depozitare în aproape toate încăperile. Am reușit să mascăm stâlpii și grinzile care apar prin apartament și aglomerează spațiul prin proiectare creativă și mobilă realizată la comandă.

Fiecare piesa de mobilier a fost proiectată cu atenție pentru a eficientiza spațiul, oferind in același timp un design plăcut și funcționalitatea maximă. Toate acestea au contribuit la transformarea apartamentului într-un spațiu cald și primitor.

Suntem o echipă specializată în design interior și amenajări de apartamente, și suntem pregătiți sa te ajutăm să-ți creezi un spațiu unic și personalizat pentru tine, care să răspundă nevoilor și gusturilor tale.

Contactează-ne

pentru a începe discuția despre cum putem transforma visul tău în realitate. #designinterior #amenajariapartamente #spatiupersonalizat #echipadespecialisti #transformavisultarealitate

Share: