A fi designer este mai mult decat o meserie, este un stil de viata. Aspectul practic si estetic in locuinta personala sau la locul de munca sunt esentiale pentru noi – nu doar ca factor de influenta in calitatea vietii, fiindca ajung sa faca parte din identitatea noastra.

Gama variata de solutii functionale si creative de astazi se poate adapta oricarui gust. Pentru a intelege exact necesitatile si asteptarile voastre in materie de design si amenajare a unui spatiu, va fi nevoie in primul rand de o intalnire. Comunicarea intre beneficiar si designer este unul dintre cele mai importante aspecte pentru realizarea cu succes a unui proiect.

Deciziile sunt uneori dificile, dar sunt, inainte de toate, longevive, de aceea, nu pot fi arbitrare. Rolul designerului si al consultantei este sa favorizeze gasirea  unei solutii tehnice si formale  pe masura preferintelor si personalitatii voastre, sa dea ajutorul necesar pentru ca aceste decizii sa garanteze calitatea si fezabilitatea- pentru o perioada indelungata, placuta si confortabila.

O oferta de pret poate fi facuta doar in urma unei intalniri in care se discuta concret nevoile si asteptarile voastre in materie de design si amenjare. Acest serviciu este GRATUIT. Pentru o programare, este suficient sa sunati la telefon 0744.525.727 sau sa scrieti la  adresa contact(at)briodesign.ro  like_us_on_facebook

 

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.