bucatarie facuta la comanda cu culori simple in stil scandinav
bucatarie in apartament de 2 camere cu masa incorporata
bucatarie cu zona de dining si masa incorporata in corpul de mobila
birou in dormitor, apartament regim hotelier
tapet cu transporter t1 in nevada, dormitor in apartament de dat in chirie in regim hotelier
design interior living cu dressing si oglinda mare

Design interior pentru apartament cu două dormitoare – un spațiu perfect pentru studenți în Cluj-Napoca

 

Proiectul de design interior pentru acest apartament fost conceput special pentru a se potrivi nevoilor a doi studenți. Scopul a fost de a crea un spațiu de locuit funcțional, dar confortabil și elegant.

Zona de intrare multifuncțională

Antreul apartamentului este un open space cu bucătăria apartamentului. Funcționează ca hol, sufragerie și bucătărie. Zona de luat masa acționează ca un despărțitor între bucătărie și hol, în timp ce rafturile deschise au fost folosite pentru a maximiza spațiul de depozitare. Acest lucru creează un flux perfect și integrat între diferitele zone ale apartamentului.

Mobila personalizata pentru spatiu maxim de depozitare

Mobilierul din ambele dormitoare a fost realizat la comandă pentru a maximiza spațiul de depozitare disponibil. Fiecare dormitor are suficient spațiu pentru a găzdui un pat de dimensiuni decente, un dressing și un birou cu rafturi deschise. Ca să ascundem aspectul stâlpilor de beton, acestea au fost acoperite cu panouri de PAL.

Utilizarea inteligentă a panourilor și a iluminatului

Panourile din bucătărie au fost proiectate cu dublu scop. Nu numai că servesc la ascunderea grinzilor de beton, dar acoperă și centrala termică. Această utilizare a panourilor și a luminii oferă ajută la unificarea a întregului spațiu.

Concluzie

Acest apartament cu două camere din Cluj-Napoca a fost transformat într-un spațiu de locuit confortabil, funcțional și elegant. Prin mobilierul realizat la comandă am maximizat spațiul de depozitare și am adăugat o notă de căldură și confort. Prin utilizarea inteligentă a spațiului și atenția la detalii, acest apartament este un exemplu excelent al modului în care un interior bine proiectat poate transforma orice spațiu de locuit într-un apartament confortabil și primitor.

Contactează-ne

pentru a începe discuția despre cum putem transforma apartamentul tău. #designinterior #amenajariapartamente #spatiupersonalizat #echipadespecialisti #transformavisultarealitate 

Share: