design apartament cluj, living cu canapea extensibila verde, masuta de cafea si tablouri colorate
vedere camera copil prin paravan facut din teava patrata, accesorii ikea, design interior apartament cluj soporului
design interior apartament cluj mobila si accesori ikea paravan facut la comanda
vedere din camera copilului spre bucatarie, paravan din structura metalica, design apartament cluj
zona de birou in camera de copil, mobila de ikea combinat cu elemente facute la comanda, perete colorat
zona de living cu masa extensibila, covor si tablou colorat, design apartament cluj
zona de mic de jun cu scaune bar, paravan modern, depozitare scaune pliabile

Design interior apartament – Cluj Soporului

Proiectarea unui interior multifuncțional

Design apartament Cluj: Amenajarea unui apartament funcțional și primitor poate fi o provocare, mai ales atunci când spațiu este foarte limitat. Cu toate acestea, cu un design potrivit, se poate maximiza zona de locuit. Totodată putem crea zone separate care servesc unor scopuri diferite. Acesta a fost cazul unui proiect recent de design interior, unde nevoia familiei de o cameră separată pentru fiica lor a dus la crearea unui spațiu de locuit multifuncțional.

Crearea de zone separate

Familia avea nevoie de un spațiu pentru fiica lor cu pat și birou. Totodată și de o zonă de luat masa și de o masă mare, extensibilă, pentru oaspeți. Deși camera de zi era suficient de mare, nu era loc pentru a crea o zonă separată. Prin urmare, am propus o soluție de compartimentare care se integreaza organic în spațiul de locuit fără a-l supraîncărca. Partiția crează zone separate pentru fiecare funcție, permițând în același timp o senzație de deschidere a spațiului.

Culori îndrăznețe și strălucitoare

Pentru a crea o atmosferă primitoare, am încorporat culori îndrăznețe și luminoase în tot spațiul. Aceste culori au fost folosite pentru a delimita diferitele zone și pentru a adăuga interes vizual camerei. Culorile sunt jucăușe și energizante, creând un mediu distractiv și dinamic, care se simte viu și primitor.

Soluții de iluminat

Pe lângă compartimentare, am încorporat soluții de iluminat care nu au necesitat modificări ale sistemului electric. Corpurile de iluminat completează designul și se adaugă la atmosfera camerei, creând o atmosferă caldă, care face spațiul să se simtă confortabil și primitor.

Rezultat final, design apartament Cluj

Rezultatul final al proiectului de design este un spațiu de locuit frumos și funcțional, care să răspundă nevoilor familiei. Zonele separate creează un sentiment de intimitate și permit fiecărei funcții să existe armonios în același spațiu. Culorile luminoase și îndrăznețe adaugă interes vizual și creează o atmosferă jucăușă. Corpurile de iluminat completează designul, făcând spațiul să se simtă cald și primitor.

Design apartament Cluj: Concluzie

Crearea unui spațiu de locuit multifuncțional necesită creativitate și atenție la detalii. Cu elementele potrivite de design , îți poți transforma apartamentul într-un spațiu funcțional și primitor, care să răspundă nevoilor tale. Proiectul de design interior al studioului Brio Design este un exemplu perfect de creare a unor zone separate într-un spațiu limitat. Am folosit culori îndrăznețe și soluții de iluminat pentru a adăuga interes vizual și căldură încăperii.

Suntem o echipă specializată în design interior și amenajări de apartamente, și suntem pregătiți sa te ajutăm să-ți creezi un spațiu unic și personalizat pentru tine, care să răspundă nevoilor și gusturilor tale.

Contactează-ne

pentru a începe discuția despre cum putem transforma visul tău în realitate. #designinterior #amenajariapartamente #spatiupersonalizat #echipadespecialisti #transformavisultarealitate

Share: