antreu cu perete din caramida de sticla
mobila de hol custom, design casa cluj
bucatarie moderna alba, facuta la comanda, masa de dining din lemn masiv
bucatarie facuta la comanda, design casa cluj
baie parter in casa din centrul clujului
baie, design interior casa cluj, mobila pal inchis, vedere spre holbaie, design interior casa cluj, mobila pal inchis, vedere spre hol
televizor in sufragerie pe mobila facuta la comanda, plante, design interior
trepte cu sertare incorporate in sufragerie, lemn masiv
living cu canalea l si comoda, mobila pentru multimedia

Design Interior Casă: Maximizarea spațiului pentru o familie de patru persoane.

 

O familie decide să se mute la casă, dar înainte de toate, renovarea și optimizarea casei este necesară. Această casă avea nevoie de renovare și de reconfigurarea parterului.

Holul și bucătăria au fost optimizate prin separarea lor cu un perete cu cărămida de sticlă. Această decizie de design permite să pătrundă lumina în încăpere, creând un efect optic de mărire a spațiului. Tot mobilierul din hol și bucătărie este proiectat vertical și se extinde până la tavan, maximizând spațiul de depozitare.

Livingul este inima casei, iar proiectarea unui spațiu de locuit confortabil și funcțional este esențial pentru orice casă. În camera de zi, am folosit spațiul de sub scări pentru depozitare, creând o atmosferă aerisită cu mobilier simplu și nuanțe simple de lemn, alb și gri. Elementele de decor din muşchi aduc o tentă modernă camerei.

Design interior: cheia pentru o casă perfect funcțională și elegantă

Angajarea unui designer de interior, sau „dizainer interior”, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să obțină un aspect coeziv și personalizat. Cu experiență în selecția mobilierului, realizarea paletarelor de culori și planificarea spațiului, un designer de interior te poate ajuta să-ți transformi casa visată într-o realitate.

Designer pentru interioare: beneficiile angajării unui profesionist

Proiectarea propriei case este un mare efort și poate fi copleșitor. Angajarea unui designer ajută la atenuarea stresului și te asigură că fiecare aspect al designului este bine gândit și executat. Totodată, un designer poate oferi soluții creative pentru provocările de proiectare și te poate ajuta să obții un aspect unic și personalizat.

Dizain Interior Living: Proiectarea unui spațiu de locuit care se potrivește stilului tău de viață

Proiectarea interiorului unei case necesită o analiză atentă a spațiului. Indiferent dacă alegi să angajezi un designer de interior sau te decizi să o faci singur, implementarea ideilor inovatoare și a elementelor personalizate ajută în obținerea unei ambianțe armonioase. Cu Brio Design posibilitățile sunt nesfârșite, iar rezultatele sunt întotdeauna uluitoare.

Contactează-ne

dacă vrei să realizăm casa ta de vis împreună. #briodesign #designinterior #amenajaricase #spatiupersonalizat #echipadespecialisti #transformavisultarealitate

Share: